1.12.14

Ve Aralık

 Ve ayların en güzellerinden Aralık! 

Sağlığımızın yerinde olduğu ,sevdiklerimizle olduğumuz her ay güzel olsa da ; Aralık o kırmızı ve yeşil süsleri,ışıl ışıl çam ağaçları ile diğerlerinden bi tık daha öne geçiyor gibi..
Odamdan ve bu ara başından kalkmadığım masam'dan detaylar , hala okuyan var mı blogu bilmiyorum ama :) 
Hayatta ne yaşarsak yaşayalım,hangi koşullarda olursak olalım dürüst isek hala umut vardır.Özünüzü yitirmeyin,koşullar ne olursa olsun sizi değiştirmelerine asla izin vermeyin.
Müdürünüzün gözüne girmek için solcuyken sağcı olmayın mesela(yaşandı),inandığınız ne ise peşinden gidin, iş hayatı böyle deyip yalan söylemeyin,dünya böyle böyle kirleniyor,kirletmeyin, kirletmelerine izin de vermeyin. 

Robotlaşmayın.
Keyif alın.
Nefes alın.
Gerçek mutluluğu bulun.
Herkesin mutlu olmak için bir sebebi var.

yine gelicem :)





6 yorum:

  1. Blogunu hala okuyanlardanım :) bence devam etmelisin :)

    YanıtlaSil
  2. Guzelim benim.. Iste biz boyle naif kalplere sahip oldukca kirmaya cabalayan cok olacaktir ama onu da bir sekilde kendimizi korumayi becererek alt ediyoruz.. Sevgiyle her sey mumkun hem ! Saglikli ve huzurlu kalmanin tek yolu sevgiye siginmak.. Kimse bunun aksini idda etmesin.. Hele bana asla.. Aralik ! Ne guzel bir ay.. Benim icin manevi degeri de olan ve nedense hem yeni baslangiclarin nedeni gordugun bir ay.. Kisa baslamanin verdigi huzur, ardindan gelecek baharin mujdesi gibi.. operim seni be guzel kadinim.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgi!
      Kesinlikle ,herşeyin yolu çok sevmekten geçiyor buna tüm kalbimle katılıyorum ..
      çok güzel bir ay , çok güzel geçsin <3

      Sil
  3. Okuyorum ve hep okuyacağım :) Ve her şeye rağmen kalbimi bozmamaya gayret ediyorum. Onlar değişsin, değişik kalıplara girsin ben sen biz onları şaşkınlıkla izleriz. Bizim sevgi beslediğimiz kalbimiz yeter. Yeter değil mi?

    YanıtlaSil

thanks for comments