24.12.12

Sevgili 2013


2013 wishlist 

Yazı biraz uzun :)

Gecen yıl yaptıgım wishlist'lerde bulunanların neredeyse hepsini gerceklestirmişim ,böylece wishlist amacına ulaşmış oldu. Dilerim bu yıl da benim ve herkesin listesindeki hersey gercek olur :)
image
Öncelikle kocaman bir  ''+'' koydum ki çoooook pozitif bir yıl olsun ,13ün uğursuz olduguna inananlara inat hem dünyada hem sizde hem de bende hep güzel olayların gerçekleştiği çok harika bir yıl olsun ,pozitifliklerle dolsun :)

Hemen altına bir de yonca koydum hem de 4 yapraklı,şans hep yanımda olsun,olmaz mı acaba dediklerim (ki artık demiyorum ) bile olsun ,şansla kol kola bir yıl geçireyim diye :) 

Aşk dolu bir paris seyahati de harika olucak eminim :) henüz hiçbir plan yapılmamış dahi olsa ;)

Bol bol uçmak,seyahat edip yepyeni yerler görmek,harika vakit geçirip, tatli anılar biriktirmek... 


Artık böyle sadık ve tatlı bir dost'un sorumluluğunu alabileceğim'e inanıyorum ,düzenimi kurar kurmaz dilerim karşıma çıkar ve beni bulur :)  (asla petshop'tan değil! ,lütfen bu konuda sizde hassas davranın ve canlı ticaretine ortak olmayın )


Tabi bir french bulldog sever olarak bu Marc Jacobs iphone kılıfına aşık oldum desem yeri,bayıldım bayıldım :)

Mavi bir tiffany co kutusu acaba hangi kadını mutluluktan havalara uçurmaz ,tiffany mavisi'nin yarattığı mutluluk diye bir gerçek var :)  bu zarif ve minik mavi kalpçikli bileklik favorilerimden ...

Ve bu Rolex benim gibi altın ile gümüş'ü yanyana sevenler için. Hedef'e ulaşmak dileğiyle... 


Nike AirMax öylesine stylish öylesine her gün giymelik ki dilerim bunlar kadar şık bir tane bulabilirim...

İlk gördüğümden beri çoook beğendiğim ama metallerinden ötürü biraz ağır olduğu için bir türlü emin olamadığım ancak hiç aklımdan çıkmayan Alexander Wang coco duffel ,kararımı verdim;seni istiyorum güzellik :) 

İsabel Marant'ın boby modeli ile tabiri caizse adını koyamadığım özel birşey yaşıyorum,mor rengi de çıkmış sanırım ama bu bejimsi bebekler bir numaram ,yakın zamanda ayaklarıma bekliyorum :) 

Ve chanel chanel chanel bir de yanında espadril rahatlıgı ,bu yaz da ayağımdan çıkaramayacağım bir parça buldum sanırım ,tabii önce sahip olmak lazım burda da görev 2013e düşüyor :) Lacivert olan ile bej-lacivert birleşimi favoriler ...

Ysl rujlar ise tasarım/dış görünüş 'ün önemini tekrar farketmemi sağladı,çok şıklar çok,soldan 2.nin rengi süper ...

2013'ün bool bol minik sürpriz getirmesini temenni ediyorum..Sürprizlerden daha güzel birşey var mı ? güzel bir kutu'nun içinden çıkan herhangi birşey'in gülümsetmeme ihtimali ? yok :) 

Sanırım 2013te dudaklar hiç renksiz kalmayacak gibi :) Chanel'den kırmızı'dan biraz bordoya çalan bir ton, işte budur! Geceyi beklemeden sürebiliriz :)

Macaron'un yanına en çok yakısan şampanya değil de ne ? :) 2013 macaronlar kadar tatlı gecsin ...

Şampanya içmek için çoookça sebebimiz olsun,kutlamalarla bool kadeh kaldırmalı bir sene diliyorum! 

Ve banyoda/makyaj masasında dekorasyon'un vazgeçilmezi  chanel ojeler,evet tamam renkleri de özel ve çok güzel ama şişe hepsinin önüne geçiyor :) 

Not : şu an'a kadar yazdıgım en uzun yazı wishlist yazım oldu,evet hediye seviyorum :) hatta çıldırıyorum :) 

7 yorum:

  1. Insallah hepsı senın olur tatlım. Harıka bır wıshlıst!! cogunu bende ıstıyorum cok guzel bır 2013 olsun <3

    YanıtlaSil
  2. sahip olunması biraz pahalıya patlayacak olan bir wishlist:) umarım herşey istediğin gibi olur canım.Mutlu yıllar şimdiden :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkür ederim isala hepimizin wishlist'i gercek olsun :)

      Sil
  3. Merry Christmas! Ben de bloguma ve wishlistime beklerim :)

    www.lovesfromfashion.com

    YanıtlaSil
  4. Merak ettim eski wishlistlerine de bakicam sonra : ) Cok guzel ciciler secmissin ve dileklerin de cok guzel, ben de varim hepsine : ) Ben de yakin zamanda YSL ruj dan aldim, dis guzelligine vurulup : ) Chanel ojelerin vanity lere daha bir guzellik kattigi dogru cidden. Ve Chanel espadriller benim de gonlumu acayip fethetti ve iki rengi ayaklarima kondu : ) Tiffany kutusu kabul etmeye o renge kim bayilmiyor cidden :) Insallah bu sene de butun wish lerine kavusursun canim.

    YanıtlaSil
  5. isala hepimizin bu minik :p istekleri gercek olsun :)

    YanıtlaSil

thanks for comments