19.12.14

- 2 yumurta



Evet birçok tarif böyle başlıyor, 2 yumurta.. 
Gerisi beslenme şeklinize göre değişebiliyor, beyaz un oluyor ,tam buğday unu oluyor yahut yulafı blender'da ezip un yerine vs. vs. vs. 
Mutfakla ilişkim var bir süredir. Ne ara oldu bilmiyorum.
 Terapi gibi geliyor.Birşeyler deneyip güzel sonuçlar almak çok keyif veriyor.
Denemeler hep tatlı üzerine..Ama şekersiz.

Kendimi çok gelistirdim :)
Hatta kendi kekimi yaptım adını da 'Ecem kek' koydum :)
Belki bir gün tarifini veririm..

Bu pancake'ler yenilebilecek en güzellerinden benim için ; öncelikle ben yaptım ,damyskitchen*'dan tüyo'lar aldım, üzerine roma'dan getirdiğim mozarella ile ananemin yaptığı dut reçelini koydum ve yeryüzündeki cenneti keşfetmiş oldum :)



*Dünya tatlısı ve yeteneklisi.İnstagram'dan takip ediyordum ki şimdi o harika tarifler için bir de blog açtı.Üstelik herşeyi sağlıklı ve kalorisiz hali ile yapıyor,en son bir sufle tarifi var ki..Düşünün kalorisiz sufle bile yapıyor :)

3 yorum:

  1. Çok güzelmiş bu:)) tarifi de var mı?

    YanıtlaSil
  2. Ya inanır mısın daha şimdi gördüm bu muhteşem pancake'leri ve hakkımdaki tatlı yazını :-)

    Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. <3

    YanıtlaSil
  3. Bana hayatimin en "muhtesem" oldugu anlari sormus olsan.. (yalnizca icinde ben olduklarimin tabi..) sana ilk sunu soylerim : mutfagimda heyecala yemek yapmak ! sonra cok sey soylerdim tabi ama bu kesin ilk aklima gelen olurdu.. iyi bir muzik kulagimda ve kesiklikle iyi bir ev haline burunup yapiyorum ben yemeklerimi.. Kesinlikle mutfaga ve yemege verdigim saygi ve icine kattigim sevgi ayri bir seye donusuyor.. ! lezzetli ellerinden lezzetli yemekler/tatlilar/atistirmaliklar vs.. ciksin daima.. :)

    YanıtlaSil

thanks for comments