6.5.15

Kısa bir ara


Yürüyüşünü yapmış matcha çayını içmiş vicdanı rahat bir ecem bu karelerde gördüğümüz.Dolayısı ile sakin huzurlu ve mutlu..Tek hatam o gün çanta seçimimi yanlış yapmamdı,omuzlarım koptu..Bir dahakine sırt çantası..

Siz bu postu okurken ben biraz uzaklarda olacağım; italya beni özlemiş :) Duyguların karşılıklı olduğu ilişkileri pek severim.

Valizimi hazırlarken olabildiğince çok amaçlı kıyafetler götürmeye çalışıyorum,çünkü kocaman valiz taşımayı pek sevmiyorum açıkçası.Tek başıma gerek amerika dönüşü gerek italya dönüşü bu büyük valiz olayından çok soğudum.
Her koyduğumu 2 gün değiştirerek giymek üzere hazırlıyorum kıyafetlerimi.
Belki dönüşte açıklamalı olarak anlatırım bunu.

Sonuç olarak spor ayakkabılarımı kaptım gidiyorum,italya demek yürümek demek bilen bilir:)


Lena Perminova da bu taytı gördükten sonra almaktan vazgeçmiştim ama koleksiyonun sunulduğu gün canlı canlı dokununca dayanamadım.Olmadı evde kendi kendime giyerim dedim hatta :)

Fotografları çeken arkadaşım 2 metre boyunda olduğu için ben karelerde 1.30 gibi çıkmışım halbuki 1.69'um (aman ne uzun iyi ki söyledin)

Dönüşte görüşmek üzere







3 yorum:

  1. İyi tatiller bebek! bu taytı senden daha iyi kimse taşıyamaz bence:) valiz konusunda da katılıyorum, ben artık hep orta boy valiz ile gidiyorum yurt dışı tatillerine, hem oradan bir şey almak istersem de sığıyor hem de kocaman hantal valizle uğraşmıyorum

    YanıtlaSil
  2. Nice red jacket!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    YanıtlaSil
  3. Bu kisa arayi sevdim ! Benim de Italyam cok sik geliyor biliyorsun :)) karislikli ozlem kismina da cok katiliyorum :) Neyse ki elimde Eylul ayi Milano bileti var da avunuyorum bir sekil.. Bir de yaz tatilinde araya bisiler sikistirsam nefis olur.. Bakalim bakalim.. Bence tayt cok iyi karar. Onu da sevdim ! Yurumeni de x2 daha cok sevdim. Bir de seni seviyorum diyor, kaciyorum !

    YanıtlaSil

thanks for comments