13.1.14

Arada 'cö' diyorum ki beni unutmayın.Havaların erken kararmasını pek sevmiyorum.Bu kışa dair soğuk havalardan bir hafta da olsa kaçma planım vardı ama işe başlayınca suya düştü,biraz üzülmedim değil.Şubatta tayland'da olmak harika olacaktı oysaki 

Bir karavanda kısa bir süre de olsa yaşamak sanırım benim olduğu gibi birçok kişinin daha hayalidir.Şöyle sevimli bir karavan,ve hergün yepyeni yerlere gitmek o minik evle,tıpkı kaplumbağa gibi,ne sevimli! 
Güzel bir hafta diliyorum 



4 yorum:

  1. tam da istedigim şey böyle bir karavanla deniz kenarında ve ılık bir havada günler hatta aylar geçirmek <3

    YanıtlaSil
  2. iste ihtiyacim olan sey bu ! yanimda yalnizca Ask olsun ama.. sanirim 1 hafta da zaman... cok istedim ve bak hayallerime dokundun sen simdi benim.. :) ozledim !! x

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar canım,
    Bloğunu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm…..:))

    YanıtlaSil
  4. sanirim herkesin hayallerine dokundun sen yahuu ben suanda her tatil gunumu doldurmus durumdayim ama bu durum beni tatmin ediyor mu nooo !! :D Ama sicak bir yer hayalimiz malesef yaza kadar raflarda hepimiz gibi sanirim ama taylan da fena olmazmis yahu olsun olsun calismak guzel sey (bu gunler kendimi boyle avutuyorum da :))

    YanıtlaSil

thanks for comments