4.11.13

46

3 - 4 yıl belki daha da önce motor fuarından almıştım bu Rossi şapkayı,hala çok severim.Baştan ayağa siyah giyinmek daha önce hiç yapmadığım birşeydi.Biraz koyu mu oldu ne ? Bordo ayakkabılarıma ve sarı şapkama renk katmış olmalarından ötürü teşekkür ediyorum.Bu kadar siyaha alışık değilim.
Leather post'un ilk karesinde çok beğendiğim pantolonu bu sezon Mango'nun da yapmış olması kış sezonunun en güzel haberi :)

Not : Gelen her güzel yorumun yüzümde kocaaaman bir gülümseme oluşturduğunu ve o güzel yorumları okuyup, kocaaaman teşekkürler yolladığımı bilmenizi isterim ❤❤❤

I have bought Rossi cap years ago from motorcycle exchibition and still love it.I have never worn black like this.Why do i look so dark? I didn't use to wear black . And thanks my burgundy shoes and yellow cap ,they made this outfit more beautiful .Maybe you remember 'leather post' , i liked half leather pant from the first photo. Mango did the same model for this season,it made me happy:)

PS: All comments make me smile and happy.Thank you i really appreciate it 
 ❤❤❤

photos by : c'side
Pant /Sweatshirt :Mango / Shoes :DC shoes(blogger's palladium) 
_DSC0548
_DSC0547
_DSC0575
_DSC0597
_DSC0540
_DSC0536

5 yorum:

  1. böyle bir pantolonu da ancak senin gibi düzgün vücudu olan biri giymeli bence:) doktor valeye sevgiler, öperim tatlı yanaklardan :*

    YanıtlaSil
  2. ay ne kadar da enerjik ve taatlısın
    :) senin postların da bizim yüzümüzü güldürüyor:)

    YanıtlaSil
  3. Bu pantolonu gördüm ama denemeye üşendim:) çok güzel durmuş sende:)

    YanıtlaSil
  4. Sweatshirt e bayıldım, nasıl görmemişim Mango da, hayret :)

    YanıtlaSil
  5. r13 ün aynısı :))) çok yakışmış bende gidip açık rengine bakacağım :))

    YanıtlaSil

thanks for comments