9.11.12

Firenze

I stayed in florence for 1,5 months.I had a good experience.Florence is more different than the other cities. But really don't know how to explain that,florence makes you smile..
But italian language is very difficult! I love reading and listening italian ,speaking ; ooow ! so hard

happy sunday

Agustos sonu ile ekim bası arası,1.5 ay floransa'da kaldım, güzel ve oldukca farklı bir tecrübeydi.Bu post bu 1.5 ay'ın kısa bir özeti olup,benim gözümden floransa'yı anlatmayı amaçlıyor.Floransaya giderseniz en altta resmi olan vintage magazaya mutlaka girin,Fratellini'nin sokagında hemen karsı dükkan.Harika bir dekorasyona ,muhtesem ürünlere sahip,hayran kaldım ...


Mutlu Pazarlar


IMG_2750
IMG_2692
   Duomo view from Leonardo Da Vinci
IMG_2637
      Piazza Michelangelo 
IMG_2232
IMG_2222
IMG_2163
IMG_2789
        Piazza della repubblica view from the roof of La rinascente 
IMG_3034
IMG_3032
IMG_3057
IMG_3063
     amazing vintage store, opposite of Fratellini
IMG_3084

12 yorum:

  1. fotograflar süper ecem !!
    sende cizgili bluzun icinde süpersin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkür ederim sena :)
      ben de bir çizgilisever'im <3

      Sil
  2. vintage magaza çok ii görünüyor, che bella ! :)

    YanıtlaSil
  3. nice foto's! and i love the shirt you'r wearing. would you like to make a look with it! can't wait to see more of it.. cool.
    liefs, laila.
    www.attheboutique.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. harika blog! Floransada gectigimiz mayıs 3 gun kaldim ve doyamadim, tekrar tekrar gitmek istiyorum... buyuleyici bi yer bence, duomo ozellikle... fotolar cok guzel cikmis:)bloguma bekliyorum!

    YanıtlaSil
  5. Sehrimizi ziyaret eden bloggerlarin gozunden gormek hep cok hosuma gidiyor : ) Sen de cok guzel gormussun buralari. Ilk resmine bayildim, ben de istiyorum oyle bir poz : ) Angelo ya hic gitmemistim bak, ayip bana, ilk merkeze inisimde bakicam : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. di miii :) herkesin bakıs acısından görmek gercekten farklı oluyor:)

      mutlaka uğra ve birkaç parça kap ;)

      Sil
  6. Dun harika gunesli bir gundu, yarim gun izin alip merkeze indim alisverise. Ve tabiki Angelo ya da ugradim, harika bir deri etek kaptim, YSL haki yesil, hem de cok hesapliya, bir de yeni ( kullanilmamis yeni urunler de satiyorlar ) bir erkek modeli sapka kaptim, disarisi cok soguktu, hemen taktim sicacik tuttu : ) Cok tesekkurler kesif icin : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne demeek :))
      yaaa inanılmaz sevindim ,çok mutlu oldum :))

      mutlaka en yakın zamanda göster eteğini :)

      Sil
  7. I am dying to travel to Firenze to experience the little sidewalk cafes and see the statue of David~ and of course go shopping in the exquisite boutiques! If the Prada factory is nearby, I would go there as well!! hehe! You look stunning in these pics~ especially driving with the top down in Malibu!!!xx

    Love,
    -Lauren at adorn la femme
    http://adornlafemme.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Ah Floransa! :) 1.5 ay bu güzel şehirde kalmış olmak nasıl bir mutluluktur diye düşünmeden edemiyorum özellikle sarı sıcak güneşli havalarda. Çok farklı ve güzel bir açıdan bir kere daha gördüm bu masalsı şehri, senin gözünden! :)

    YanıtlaSil

thanks for comments